­čÄü Brezpla─Źna dostava pri nakupu nad 20 ÔéČ. Dodajte izdelke v vrednosti ÔéČ in izkoristite brezpla─Źno dostavo.

Politika zasebnosti

1. Upravljalec osebnih podatkov

POLO M PLUS d.o.o. (v nadaljevanju trgovec) je upravjlalec osebnih podatkov.

Poslovni naslov: Dunajska 217, 1000 Ljubljana

Mati─Źna številka: 3927423000

Dav─Źna številka: SI 50514628

Kontakti za komunikacijo:

E-poštni naslov: info@polomplus.si

Tel: 031 694 494

V okviru naše dejavnosti obdelujemo osebne podatke za razli─Źne namene in v razli─Źnem obsegu, in sicer brez vašega soglasja na podlagi izvajanja pogodbe, našega zakonitega interesa ali z namenom izpolnjevanja pravnih obveznosti, oziroma na podlagi vašega soglasja.

Osebne podatke obdelujemo za lastne namene kot njihov upravljavec,  posredujemo jih našim partnerjem za zagotavljanje pla─Źil, prevoza in drugih zadev, povezanih z vašim naro─Źilom. Podatke posredujemo tudi našim obdelovalcem, ki jih obdelujejo v skladu z našimi navodili. Osebne podatke lahko posredujemo tudi drugim subjektom, ki imajo prav tako funkcijo upravljavca, in sicer:

na podlagi pogodbe (naro─Źila):

1. partnerjem, ki upravljajo s pla─Źilnimi sistemi za zagotavljanje pla─Źil:

 • PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A 
 • SKB banka d.d. Ljubljana, Ajdovš─Źina 4, 1513 Ljubljana, DŠ: SI40502368

2. transportnim partnerjem za zagotavljanje dostave/vra─Źil blaga in pla─Źil po povzetju:

 • Pošta Slovenije d.o.o., Slomškov trg 10, 2500 Maribor, Slovenija, DŠ 25028022
 • GENERAL LOGISTICS SYSTEMS, logisti─Źne storitve d.o.o., Cesta v Prod 84, 1000 Ljubljana, DŠ: SI74531891

3. ponudniki storitev v oblaku za spletno prodajo:

 • Shopamine, Appoteka d.o.o. (storitev / aplikacija);
 • RvO d.o.o. (ponudnik infrastrukture);
 • XENYA d.o.o. (ponudnik infrastrukture);
 • Amazon (ponudnik infrastrukture)

4. Ra─Źunovodski servis: Knjigovodja d.o.o., Celovška cesta 175, Ljubljana

na podlagi soglasja oglaševalskim in dru┼żbenim omre┼żjem:

 • Google Ireland Limited (registrska številka: 368047), s sede┼żem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska; politika zasebnosti dru┼żbe je na voljo tu: https://policies.google.com/technologies/ads
 • Facebook Ireland Limited, s sede┼żem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irska; politika zasebnosti dru┼żbe je na voljo tu: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy
 • MailChimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA; politika zasebnosti: https://mailchimp.com/legal/privacy/
 • Hotjar Ltd
  Level 2, St Julians Business Centre 3, Elia Zammit Street St Julians STJ 3155, Malta, Europe; politika zasebnosti: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Posredovanje osebnih podatkov v dr┼żave, ki niso ─Źlanice Evropskega gospodarskega prostora: osebne podatke lahko posredujemo tudi v tretje dr┼żave izven Evropskega gospodarskega prostora, v katerih ni nujno zagotovljena ustrezna raven varstva osebnih podatkov. Vsako tovrstno posredovanje bo izvedeno le v primeru, da se doti─Źni prejemnik zave┼że, da bo upošteval standardne pogodbene dolo─Źbe izdane s strani Evropske komisije, ki so dostopne na naslovu http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2004:385:0074:0084:CS:PDF

 

2. Uporaba osebnih podatkov

Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaš─Źenim zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev podjetja in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih pogodbenih razmerij s stranko.

Trgovec osebne podatke uporablja izklju─Źno za potrebe izpolnitve in obdelave naro─Źila (pošiljanje ponudb, ra─Źunov, knji┼żenje ra─Źunov…).

Trgovec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • identifikacijski podatki, ki obsegajo predvsem ime in priimek, uporabniško ime in geslo (v šifrirani obliki) ter ID za DDV, ─Źe ste pravna oseba;
 • kontaktni podatki, ki obsegajo osebne podatke, s pomo─Źjo katerih lahko stopimo v stik z vami, predvsem e-naslov, telefonsko številko, naslov za dostavo, naslov za ra─Źun in vaše profile na dru┼żbenih omre┼żjih;
 • vaše nastavitve, ki obsegajo podatke o vašem ra─Źunu, predvsem shranjene naslove za dostavo, profile, naro─Źila na novice
 • podatke o vaših naro─Źilih, ki obsegajo predvsem podatke o naro─Źenih artiklih in na─Źinu pla─Źila, vklju─Źno s številko ban─Źnega ra─Źuna, ter podatke o reklamacijah;

3. Piškotki in IP naslovi

Trgovec vsakemu uporabniku ob za─Źetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku stre┼żnika shranjuje le za ─Źas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Trgovec lahko na osebni ra─Źunalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki slu┼żijo analizi obiskov spletnega mesta. Trgovec lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statisti─Źnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Trgovec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Trgovec je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Trgovec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogo─Źil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen ─Źe bi to od njega zahtevale dr┼żavne oblasti, ─Źe je taka obveznost dolo─Źena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodiš─Źi ali drugimi dr┼żavnimi organi ter za zaš─Źito in uresni─Źevanje zakonitih interesov Trgovca.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naro─Źilu nakupa izdelkov, vklju─Źno z vsebino naro─Źil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Trgovec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Trgovec podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega neza┼żelenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naro─Źil oz. s katerimi bo soglašal. Trgovec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statisti─Źnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni slu┼żbi bo Trgovec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo, kontaktni telefon in e-naslov). Prek elektronske pošte bo Trgovec stopil v stik z uporabnikom, ─Źe bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, ─Źe bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do te┼żav.

Pri nakupih zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Kupec lahko kadarkoli zahteva, da ponudnik trajno ali za─Źasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke o nakupovanju za prej navedene namene. V ─Źasu upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo mo┼żnost vpogleda in a┼żuriranja podatkov v bazi podatkov. Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja POLO M PLUS d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri Trgovcu redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dol┼żnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dol┼żne upoštevati ta dolo─Źila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dol┼żnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja ─Źasovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Trgovcem.

6. Pravice posameznikov

S pisno zahtevo lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave, izbris osebnih podatkov ali lahko ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov. Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali za─Źasno, v celoti ali delno prekli─Źe s pisno zahtevo.

7. Profiliranje

Osebni podatki se ne obdelujejo na na─Źin avtomatiziranega sprejemanja odlo─Źitev (profiliranja).

8. OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Obdelava na podlagi izpolnjevanja pravnih obveznosti

─îe osebne podatke obdelujemo podlagi izpolnjevanja pravnih obveznosti soglasja za tovrstno obdelavo podatkov ne potrebujemo. Na tej pravni podlagi obdelujemo identifikacijske in kontaktne podatke, podatke o naro─Źilih, in sicer zaradi upoštevanja vsakokrat veljavnih zakonov. V ta namen uporabljamo osebne podatke najve─Ź 10 let (plus teko─Źe leto) po zadnjem izdanem dokumentu glede naro─Źila.

Hramba podatkov spletne trgovine

Osebni podatki se hranijo pri vseh povezanih pod-obdelovalcih, dokler je naša spletna trgovina objavljena in aktivna, razen v primeru, ko kupec zahteva izbris podatkov. Izbris podatkov lahko kupec sam spro┼żi preko povezave 'Moji podatki' v nogi te spletne strani. Izbris bo anonimiziral vse osebne podatke uporabnika na naro─Źilih uporabnika in jih nadomestil z generi─Źnim tekstom. Anonimizirano naro─Źilo bo ostalo shranjeno v našem sistemu.V primeru, ko ta spletna stran preneha z delovanjem, se vsi podatki pri pod-obdelovalcih izbrišejo v roku 3h mesecev.

 

© POLO M PLUS. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve pi┼íkotkovMoji podatki

Na spletni strani POLO M PLUS poleg obveznih pi┼íkotkov uporabljamo ┼íe analiti─Źne in ogla┼íevalske pi┼íkotke ter pi┼íkotke dru┼żbenih omre┼żij.

V kolikor s tem sogla┼íate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natan─Źen opis in nastavitev rabe posameznih pi┼íkotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PI┼áKOTKOV.

Nastavitve piškotkov
×
Upravljanje s piškotki na spletnem mestu POLO M PLUS
Obvezni piškotki

so pi┼íkotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporo─Źil v komunikacijskem omre┼żju ne bi bil mogo─Ź. Ti pi┼íkotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na na┼íi spletni strani. Omogo─Źajo prijavo v uporabni┼íki profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje. Za njihovo uporabo nismo dol┼żni pridobiti soglasja.

Analiti─Źni pi┼íkotki

Ti pi┼íkotki nam pomagajo razumeti, kako na┼íi obiskovalci uporabljajo na┼ío spletno stran. S pomo─Źjo njih izbolj┼íujemo uporabni┼íko izku┼ínjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste s tem izrecno sogla┼íali.

Oglaševalski piškotki

Vti─Źniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot pi┼íkotki, omogo─Źajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in na─Źin uporabe spletnih strani. ─îe se z uporabo teh posameznik ne strinja, se pi┼íkotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste s tem izrecno sogla┼íali.

Pi┼íkotki dru┼żbenih omre┼żij

Omogo─Źajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omre┼żjih in si zabele┼żijo va┼íe odlo─Źitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izbolj┼íano uporabni┼íko izku┼ínjo. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabni┼íki ra─Źun Twitter, Facebook oziroma Google.

1. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki

Pi┼íkotki so male besedilne datoteke, ki jih ve─Źina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo dolo─Źene spletne strani na internetu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje pi┼íkotkov omeji ali onemogo─Źi.

Tudi ob obisku spletne strani in njenih podstrani, ter ob izvajanju operacij na strani, se na va┼í ra─Źunalnik, telefon oziroma tablica, samodejno oziroma ob va┼íem izrecnem soglasju namestijo dolo─Źeni pi┼íkotki, preko katerih se lahko bele┼żijo razli─Źni podatki.

1.2. Kako delujejo in zakaj jih potrebujemo?

Vsakemu obiskovalcu oziroma nakupovalcu je ob za─Źetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeljen pi┼íkotek za identifikacijo in zagotavljanje sledljivosti (t.i. "cookie"). Stre┼żniki, ki jih podjetju nudi podizvajalec, samodejno zbirajo podatke o tem kako obiskovalci, trgovci oziroma nakupovalci uporabljajo spletno trgovino ter te podatke shranjujejo v obliki dnevnika uporabe (t.i. ┬╗activity log┬ź). Stre┼żniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statisti─Źne podatke in IP ┼ítevilke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statisti─Źne obdelave, ki slu┼żijo izbolj┼íevanju uporabni┼íke izku┼ínje in za tr┼żenje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi pi┼íkotke zunanjih storitev (npr. Google Analytics) ki slu┼żijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splo┼íni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

2. Dovoljenje za uporabo piškotkov

─îe so va┼íe nastavatitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto tak┼íne, da sprejemajo pi┼íkotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate. V primeru, da ne ┼żelite uporabljati pi┼íkotkov na tem spletnem mestu ali jih odstaniiti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje pi┼íkotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

3. Obvezni in neobvezni pi┼íkotki ter va┼íe soglasje 3.1. Podjetje za uporabo obveznih pi┼íkotkov ni dol┼żno pridobiti va┼íega soglasja (obvezni pi┼íkotki):

Obvezni pi┼íkotki so pi┼íkotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporo─Źil v komunikacijskem omre┼żju ne bi bil mogo─Ź. Ti pi┼íkotki so prav tako potrebni, da vam v podjetju lahko ponudimo storitve, ki so na voljo na na┼íi spletni strani. Omogo─Źajo prijavo v uporabni┼íki profil, izbiro jezika, strinjanje s pogoji in identifikacijo uporabnikove seje.

3.2. Pi┼íkotki, ki niso nujni z vidika normalnega delovanja spletne strani, in za katere smo dol┼żni pridobiti va┼íe soglasje (neobvezni pi┼íkotki):

Analiti─Źni pi┼íkotki

Ti pi┼íkotki nam pomagajo razumeti, kako na┼íi obiskovalci uporabljajo na┼ío spletno stran. S pomo─Źjo njih izbolj┼íujemo uporabni┼íko izku┼ínjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste s tem izrecno sogla┼íali.

Oglaševalski piškotki

Vti─Źniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot pi┼íkotki, omogo─Źajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in na─Źin uporabe spletnih strani. ─îe se z uporabo teh posameznik ne strinja, se pi┼íkotki ne bodo namestili, lahko pa se zgodi, da zato nekatere zanimive funkcije posameznega spletnega mesta ne bodo na voljo. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste s tem izrecno sogla┼íali.

Pi┼íkotki dru┼żbenih omre┼żij

Omogo─Źajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omre┼żjih in si zabele┼żijo va┼íe odlo─Źitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izbolj┼íano uporabni┼íko izku┼ínjo. Te pi┼íkotke uporabljamo le, ─Źe ste ob uporabi spletnih strani prijavljeni v uporabni┼íki ra─Źun Twitter, Facebook oziroma Google.

5. Kako upravljati s piškotki?

S piškotki lahko upravljate s klikom na povezavo "Nastavitve piškotkov" v nogi spletne strani.

Nastavitve za piškotke pa lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.

V primeru, da ┼żelite izbrisati pi┼íkotke iz va┼íe naprave, vam svetujemo, da se dr┼żite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo na┼íega spletnega mesta, ampak tudi ve─Źino ostalih spletnih mest, saj je uporaba pi┼íkotkov stalnice velike ve─Źine sodobnih spletnih mest.

Promotion: GRATIS 10+1+1